Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Gruyère Käse, in Stücken
- 50 g Oliven, grün, entsteint, abgetropft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in groben Streifen
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 150 g Spiralnudeln
- 100 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 20 g Weißweinessig
- 25 g Rapsöl
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Msp. Zucker
- 10 g Senf, mittelscharf
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 80 g Putenbrust-Aufschnitt, in Streifen (ca. 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2106 kJ / 503 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortellini-Salat
40 min
Couscous-Gemüse-Salat
35 min
Linsen-Sahne-Nudeln
30 min
Nudel-Gemüse-Salat
25 min
Reissalat
1 godz. 30 min
Lauwarme Pasta mit Erbsen in Joghurt-Feta-Sauce
30 min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 min
Curry-Möhren-Nudelsalat
35 min
Nudel-Tortilla
30 min
Chili con Couscous
45 min
Reis-Gemüse-Salat
45 min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min