Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tangzhong bread dough
- 310 g high protein flour (bread flour)
- 230 g fresh milk, icy cold (see tips)
- 1 egg yolk
- 30 g sugar
- ½ tsp salt
- 10 g milk powder
- 1 tsp dried yeast powder
- 25 g butter, softened
Mochi filling
- oil, for greasing
- 100 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours
- 65 g caster sugar
- 585 g water
- 100 g Japanese adzuki bean paste, homemade (see tips) or store-bought
- cold water, for spraying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 189 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Egg Tarts
50min
Wholemeal Mantou
1h
Dou sha (red bean paste)
49hod. 10min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20 min
Taro bread
4h 20 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 Std.
Homemade Pandan Kaya
55min