Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 280 g di acqua (vedere consigli)
- 15 g di lievito di birra fresco
-
30
g di miele
veya 30 g di zucchero grezzo - 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina integrale
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di nocciole, sgusciate
- 20 g di gherigli di noci
- 80 g di frutta essiccata mista (es. mirtilli, mele, albicocche,...) a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 502.5 kJ / 120.1 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 18.8 g
- Yağ
- 2.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 67.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane rustico ai semi
1ωρ. 30 λεπτ.
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane all'orzo
2h 45min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Pane integrale
3h 15min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min