Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 1500 g de bondiola de cerdo cortada en dos trozos
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 150 g de vino tinto
- 30 g de azúcar
- 130 g de agua
-
1
cubito de caldo de carne
veya 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 2 cucharadas de maicena
- 20 g de manteca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3153 kJ / 754 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 69 g
Alternatif tarifler
Lomo a la mostaza
1 Std. 45 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1j 25 menit
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 Min
Soufflé de calabaza
1j
Goulash
1j
Peceto al vapor con salsa de tomate
2j
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55 Min
Bondiola con cremoso de batata
1j 20 menit
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1j 25 menit
Budín de naranja
1j
Salsa criolla
5 min
Budín de mandarinas
55 Min