Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 1500 g de bondiola de cerdo cortada en dos trozos
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 150 g de vino tinto
- 30 g de azúcar
- 130 g de agua
-
1
cubito de caldo de carne
veya 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 2 cucharadas de maicena
- 20 g de manteca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3153 kJ / 754 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 69 g
Alternatif tarifler
Pastel de papa
1 godz. 10 min
Budín de mandarinas
55 min
Budín de naranja
1h
Soufflé de calabaza
1h
Bondiola con cremoso de batata
1h 20min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1h
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55 min
Lomo a la mostaza
1h 45 min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1h 25min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 min
Salsa criolla
5 min