Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (isteğe bağlı)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 800 g di seppioline fresche, pulite
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seppie con i piselli
40 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Calamari alla marchigiana
35min
Polpo in rosso
35min
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Moscardini al limone
30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Anelli di totano in umido
30min
Calamari in umido
55 Min