Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (isteğe bağlı)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 800 g di seppioline fresche, pulite
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Anelli di totano in umido
30min
Insalata di calamari al limone
35min
Calamari in umido
55min
Calamari cipolle e patate
50min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Merluzzo pere e noci
35min
Moscardini al limone
30min
Salmone al cartoccio
35min
Pesce spada all'arancia
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min