Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de céleri branche, coupée en tronçons
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (1,5 cm)
- 1 carotte, coupée en rondelles (1,5 cm)
- 2 c. à café de fond de veau déshydraté
- 600 g de ris de veau
- 700 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 90 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 10 g d'huile de tournesol
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2440 kJ / 587.3 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 39.5 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 230.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Rognons de veau au xérès
25 Min
Osso-buco cuisson lente
1h 50min
Calamars sous-vide
4h 15 min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Babas au rhum et fruits rouges
4h
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2h
Ris de veau aux oignons nouveaux
3h
Rognons de veau sauce madère
20 min