Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salat
- 200 g Randen, roh, geschält, in Stücken (3 cm)
- 150 g Karotten, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 gelbe Peperoni, in Stücken (3 cm)
- 1 Apfel (z.B. Boskoop), in Stücken (3 cm)
- 40 g rote Zwiebeln, halbiert
- 25 g Aceto balsamico bianco
- 30 g Sonnenblumenöl
- ¼ TL Zucker
- ¾ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, gemahlen
Fisch
- 300 g Wasser
- 1 Bio-Zitrone, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 TL Senfkörner
-
3
Saiblingfilets, mit Haut (je ca. 130 g), quer halbiert
veya 3 Forellenfilets, mit Haut (je ca. 130 g), quer halbiert - ½ TL Salz
Zitronenöl
- 3 EL Olivenöl
- 40 g Microgreens (Gemüsekeimlinge)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 863.1 kJ / 206 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 11.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Karotten-Rohkost
5 dk
Gemüsesuppe
25 dk
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50 dk
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1sa 20 dk
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 Min
Senf-Balsamico-Dressing
10 dk
Ingwer-Chili-Dressing
5 dk
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15min
Vegane Gemüsebouillon Paste
1 Std.
Rohkostsalat
10 dk
Tessiner Polenta
45 Min