Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salat
- 200 g Randen, roh, geschält, in Stücken (3 cm)
- 150 g Karotten, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 gelbe Peperoni, in Stücken (3 cm)
- 1 Apfel (z.B. Boskoop), in Stücken (3 cm)
- 40 g rote Zwiebeln, halbiert
- 25 g Aceto balsamico bianco
- 30 g Sonnenblumenöl
- ¼ TL Zucker
- ¾ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, gemahlen
Fisch
- 300 g Wasser
- 1 Bio-Zitrone, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 TL Senfkörner
-
3
Saiblingfilets, mit Haut (je ca. 130 g), quer halbiert
veya 3 Forellenfilets, mit Haut (je ca. 130 g), quer halbiert - ½ TL Salz
Zitronenöl
- 3 EL Olivenöl
- 40 g Microgreens (Gemüsekeimlinge)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 863.1 kJ / 206 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 11.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rohkostsalat
10 Min
Apfel-Karotten-Rohkost
5min
Kürbiskern-Salatsauce
10 Min
Schlagrahm
10 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h 20min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Gemüsesalat im Glas
20 Min
Randensalat mit Meerettich (TM6)
10 Min
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50 Min
Amarettini-Parfait
5 godz. 50 min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 Min
Randen-Suppe
45 Min