Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 200 g de farine de blé semi-complet
- 10 g d'huile d'olive, 4 c. à soupe, 1 filet et un peu pour la saladier
- ½ c. à café de sel
- 4 gros oignons, coupés en quatre
- du poivre moulu
- 2 c. à café de thym frais
- 50 g d'olives noires
- 1 boîte de filets d'anchois à l'huile
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan à la farine de châtaigne
12h 50min
Pissaladière
3 Std.
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h
Tapenade
10min
Pissaladière
2h 10 min
Pissaladière
3 Std.
Anchoïade
15 min
Oreillettes
3h 40min
Tapenade
10min
Aïoli traditionnel
10min
Tapenades variées
10min