Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Béarnaise
20min
Currysauce
40 Min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20min
Olivensauce
10min
Aprikosen-Curry-Sauce
35min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 Min
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1h 10min
Grüne Pfeffersauce
20min
Dijon-Senfsauce
15min
Bolognese classico
5h
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 Min
Lasagne mit Parmesan-Béchamelsauce
2 Std. 20 Min