Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle
2 Std.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 Min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 Min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Mango-Chili-Chutney zu Fisch und Geflügel
20 Min
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1h 45min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Sommer-Cocktailsauce
20 Min
Pilz-Wein-Cremesauce
30 Min
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3 godz. 30 min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 Min