Pfefferrahmsauce mit Cognac

Pfefferrahmsauce mit Cognac

3.6 136 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Schalotte
    1
  • grüne Pfefferkörner, eingelegt abgetropft
    20 g
  • Rinderfond
    400 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Cognac
    50 g
  • Sahne
    200 g
  • Senf
    1 TL
  • Butter
    30 g
  • Speisestärke
    30 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 2 g
Kalori 1469 kJ / 351 kcal
Yağ 30 g
Lif 0.9 g
Karbonhidrat 12 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...