Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Winzertopf
2h 40min
Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle
2hod.
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 Min
Slow Cooking BBQ-Ribs
3 Std. 30 Min
Sommer-Cocktailsauce
20 min
Sauce Béarnaise
20 min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1 Std. 45 Min
Mousse au Chocolat
3hod.
Hummer Thermidore
35 Min
Französische Zwiebelsuppe
5 Std. 30 Min
Steaksauce
25 Min