Cihazlar ve Aksesuarlar
Bakt spinat & egg
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
6 porsjoner
Malzemeler
-
spinat blader, frosne tint500 g
-
ost, hard for riving (feks. gruyère, cheddar, parmesan)50 g
-
hvitløksfedd1
-
"extra virgin" oliven olje50 g
-
salt1 ts
-
hvetemel50 g
-
melk500 g
-
smør30 g
-
muskatnøtt, malt1 klype
-
malt svart pepper1 klype
-
egg6
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Protein
15 g
Kalori
1327 kJ /
317 kcal
Yağ
24 g
Lif
1.8 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Min Kokebok
158 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Detoxsalat
Değerlendirme yok
Eksotisk fruktpudding
Değerlendirme yok
Salat med sobanudler og tofu
Değerlendirme yok
Bruschetta med bønnepålegg
Değerlendirme yok
Avokadosorbet
Değerlendirme yok
Basilikumsorbet
Değerlendirme yok
Djevelegg
Değerlendirme yok
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Değerlendirme yok
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Değerlendirme yok
Asparges-og mangosalat
Değerlendirme yok
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Değerlendirme yok
Kjøttpaier med rosmarin
Değerlendirme yok