Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solamente las hojas y reserve los tallos)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g mantequilla con o sin sa, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 2176.6 kJ / 520.2 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 53.6 g
- Doymuş Yağ
- 32.6 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 602 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filete a la pimienta
20 min
New York con salsa bernesa
45sa
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 Min
Ensalada César
15 min
El mejor key lime pie TM6
2 Std.
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2 Std. 20 Min
Salsa holandesa
15 min
Salsa holandesa
15 min
Ostiones Rockefeller
20 min
Salsa holandesa TM6
15 min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min