Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solamente las hojas y reserve los tallos)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g mantequilla con o sin sa, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 2176.6 kJ / 520.2 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 53.6 g
- Doymuş Yağ
- 32.6 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 602 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ensalada César
15min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1h
Salsa holandesa
15min
Filete a la pimienta
20 min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15min
Dip de alcachofa y portobello
30 min
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
1h 25min
New York con salsa bernesa
45h
Salsa bearnesa
15min
Salsa holandesa rápida
10min
Bisque de langosta
45 min
Salsa holandesa TM6
15min