Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- agua, para hervir
- 400 g de hojas de parra, enjuagadas y escurridas
- 100 g de arroz, remojado en agua fría por 1 hora
- 300 g de carne molida de res
- 50 g de aceite de oliva
- 1030 g de agua
- 2 cdita de sal
- 2 cdita de pimienta negra molida
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 4 dientes de ajo, pelados
- 250 g de jugo de limón amarillo
- 5 g de hojas de hierbabuena fresca
- ½ cdita de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 349.7 kJ / 83.6 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 5.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 242.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pad thai
40min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5 Std.
Bolitas de nuez
30min
Aderezo de cilantro
5min
Chilorio
1 Std.
Aderezo de mostaza y balsámico
5min
Coliflor tikka masala
30min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10min
Goi cuon (Rollos vietnamitas de cerdo)
1 Std.
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Keppe charola
1 Std. 40 Min
Salsa pomodoro
40min