Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 pés de estragão
- 2 - 3 pés de cerefólio
- 50 g tomate maduro cortado em metades
- 80 g chalota
- 80 g vinagre de vinho branco
- 180 g manteiga cortada em pedaços
- 4 gemas de ovo
- ¼ - ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 1 - 2 c. chá de concentrado de tomate
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 195 g
- Doymuş Yağ
- 104 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1335 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Molho béarnaise
20min
Mochis de sésamo preto
24u.
Refogar 350 g de chalota
25min
Tomate recheado com pasta de frango
25min
Caipirinha três limões
Değerlendirme yok
Carpaccio de rabanete com peixe - TM6
30min
Pasta tikka masala
1u.
Sorbet rápido de fruta
10min
Maionese
5 Min
Molho holandês de pimento vermelho e paprika
15min
Bife tártaro com emulsão de mostarda
50min
Tarte de hibisco e framboesa
2sa 35 dk