Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 baby bok choy, cut in half lengthwise
- 1 whole fish, gutted, cleaned (approx. 24 oz)
- 2 tangerines, sliced, plus extra, halved and sliced, to garnish
- 2 green onions, cut into pieces (2 in.)
- ½ oz ginger, peeled, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 dried red chilies, stems removed
- ½ oz sesame oil
- 2 tbsp fermented black bean paste
- 3 oz tangerine juice
- 22 oz water, divided
- chopped cilantro, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 461 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Thai Fish Curry
50min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Steamed Fish Fillets
25 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min