Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 580 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 10 g di sale grosso
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porzioni
- Kalori
- 12585.5 kJ / 3006 kcal
- Protein
- 103.1 g
- Karbonhidrat
- 389.9 g
- Yağ
- 115.3 g
- Doymuş Yağ
- 24.1 g
- Lif
- 18.9 g
- Sodyum
- 8720 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Focaccia spinaci e olive
1 Std. 30 Min
Focaccia caprese
3óra 30p
Pane bianco
3h
Pane alla birra (TM6)
4h
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5óra
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2 godz. 20 min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3h 20 min
Pane di patate
3h
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2 godz. 20 min