Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 800 g de poulpe entier (voir "Conseil(s)")
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1642 kJ / 391 kcal
- Protein
- 65.5 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 1646.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rouille
10min
Sauce rouille
10min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Salade de poulpe sous-vide
8 Std.
Sardines à l'escabèche
12h 45min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35 min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Pavé d'espadon et crudités à la thaïe
1h 35min
Salade de fruits de mer et légumes croquants
3sa
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10 min
Ragoût de langouste
1h 35min