Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g de bulots, coupés en deux ou trois
- 200 g de tomates séchées, coupées en dés
- 1100 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1854.8 kJ / 439.8 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 51.5 g
- Yağ
- 14.5 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1022.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coquillettes express
30 min
Calamars sous-vide
4 godz. 15 min
Focaccia à la saucisse
1h 40min
Saumon vapeur, sauce céleri et taboulé
45 min
Papaye vapeur
15 Min
Haricots verts et sauce au curry
45 min
Haricots verts au thym
1h 10min
Brochette d'églefin, céleri-rave sauce façon thaïe
50 min
Salade chaude de pommes de terre
40min
Accras de julienne
45 min
Pommes de terre en éventail à la crème de gouda
45 min
Poisson vapeur, poêlée de chanterelles et carottes au beurre persillé
40min