Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 24 ramitas de perejil fresco (solo las hojas limpias y secas)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco
-
300
g de caldo de pescado
veya 300 g de caldo de verduras - ½ cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 4290 kJ / 1025 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 18.18 g
- Yağ
- 101.78 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa bearnesa
15 Min
Pisto
45 Min
Tarta de queso al limón con cobertura de mermelada
5h 15 min.
Almejas a la marinera
30 Min
Albóndigas en salsa española
55min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Salsa vizcaína
40 Min
Mojo verde
10 Min
Alioli
10 Min
Mayonesa
5 Min
Arroz a la cubana
1 Std.
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min