Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 170 g di latte intero
- 20 g di burro a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 819.2 kJ / 195.8 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23.4 g
- Yağ
- 9.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 317.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cipolle rosse fermentate
96 Std.
Spezzatino di tacchino al curry a Cottura Lenta
2 Std. 50 Min
Filetti di pesce pagro con patate dolci
35min
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Riso con pollo alle 7 spezie
40 Min
Panna montata all'aneto
5 Min
Tiella di verdure a vapore
1hod. 20min
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1 Std.
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2hod. 30min
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Formaggio vegano grattugiato
15 Min
Purè di patate all'aglio
50min