Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di petto di pollo a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di carne di maiale, lombo a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di mortadella a cubetti (1 cm circa)
- 100 g di salsiccia cruda spellata e sbriciolata
- 1 uovo
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
Pasta
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 uova medie
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 3000 g di brodo di cappone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 22.5 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortelli di patate e ricotta
1 Std. 20 Min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1sa 30 dk
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2sa 30 dk
Minestra imbottita
1sa 30 dk
Cappelletti reggiani
2sa
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Tortelli verdi
3h 30min
Tortellini in brodo vegetariani
2sa
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Crescia al formaggio
3h 10min
Gnocchi al sugo di anatra
2sa
Passatelli
45 dk