Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 - 400 g de berenjenas con piel, en trozos
- 500 - 600 g de tomates pera en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de apio en trozos de 2 cm
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 20 - 25 g de vinagre de vino tinto
- 10 g de azúcar
- 50 g de alcaparras
- 70 - 80 g de aceitunas verdes sin hueso
- 24 rebanadas de pan de chapata
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 1.35 g
- Karbonhidrat
- 7.55 g
- Yağ
- 3.15 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ratatouille (Ratatouille) - Francia
1 Std. 20 Min
Pesto de rúcula y avellanas
5min
Pesto
10min
Pita vegetariana israelí (sabich)
40min
Dip de tomates secos
5min
Bruschetta de aceitunas
5min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15min
Cake de tomates secos, gorgonzola y beicon
2 Std. 30 Min
Crostini con tomate y mozzarella
25min
Guiso especiado de tomates con huevos (Shakshuka) - Israel
50min
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10 Std. 5 Min
Muhammara
1 Std. 10 Min