Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de mantequilla cortada en trozos
- 50 g de agua
- 1 cucharada de zumo de limón
- 3 yemas de huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- Besin Değeri
- şuna göre 350 g
- Kalori
- 8059 kJ / 1926 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 2.8 g
- Yağ
- 213.5 g
- Doymuş Yağ
- 132.4 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 1211.8 mg
Alternatif tarifler
Salsa bearnesa
15 Min
Huevos Benedict
30min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15 Min
Mimosa de pera y tomillo
5 dk
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Salsa bearnesa (Espesar)
20 Min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1小时
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Salsa vizcaína
40min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10min
Salsa Bernesa TM6
20 Min
Salsa holandesa (Espesar)
15 Min