Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de Marsala seco
- 60 g de vino blanco seco
- 120 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Helado de sabayón
8h 15min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min
Helado de dulce de leche
12h 20min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Sabayón
15min
Islas flotantes
1 Std. 45 Min
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Dulce de batata
45 min
Tortitas de patata
45 min
Sabayón
15min
Peras al vino dulce con sabayón
30 min