Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
veya 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spalla di maiale sottovuoto
12 Std. 25 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2hod. 30min
Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato
4 Std. 30 Min
Pere al vino con crema inglese
4 Std. 30 Min
Tarte tatin
2hod. 30min
Zabaione al liquore d'arancia
15 Min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5 min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Crauti
96 Std.
Zabaione (TM6)
15 Min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9u.
Pere insaporite (400 g)
15 Min