Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
veya 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 godz. 30 min
Clafoutis di prugne (TM6)
Değerlendirme yok
Salsa bernese
20min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Pere al vino rosso
3h 20min
Martin sec al Barolo
4 Std. 30 Min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12 godz. 45 min
Pere al vino con crema inglese
4 Std. 30 Min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Zabaione (TM6)
15min