Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 45 g Parmesan cheese, cubed (1 cm)
- 85 g onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 45 g unsalted butter, cold, cubed (1 cm), divided
- 285 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 60 g dry white wine
- 700 g water
-
1
stock cube, vegetable or beef
veya 1 heaping tsp stock paste, vegetable or beef, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 679 mg
Alternatif tarifler
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Béarnaise sauce
15 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Béarnaise Sauce
20min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Lemon Risotto
30min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Cacio e Pepe
30min
Parmesan Risotto (TM6)
30min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min