Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Shortbread Base
- 65 g granulated sugar
- 150 g plain flour
- 65 g semolina
- 150 g unsalted butter, cold, diced
Caramel Layer
- 120 g granulated sugar
- 120 g unsalted butter, diced
- 370 g condensed milk
- 80 g golden syrup
- 80 - 100 g hazelnuts, blanched
Chocolate Layer
- 200 g dark chocolate, small pieces or callets
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1726.4 kJ / 412.6 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 44.5 g
- Yağ
- 24.6 g
- Doymuş Yağ
- 13.3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 35.6 mg
Alternatif tarifler
Chocolate Tiffin
2h 30min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Toad in the Hole
1h
Sticky Toffee Puddings
1h
Sticky Toffee Puddings
1h
Yule Log
3h
Salted Caramel Shortbread
3h
Classic Flapjack
55min
Ginger Flapjacks
1h 30min
Bakewell Tart
1 Std. 50 Min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Victoria Sponge
1h 10min