Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Marsala secco
- 60 g di vino bianco secco
- 120 g di zucchero
- 6 tuorli a temperatura ambiente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta
1h
Crème caramel
3h 45min
Zabaione caldo al passito
15 Min
Martin sec al Barolo
4h 30 min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Crema inglese
15 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 godz. 25 min
Fonduta
8hod. 20min
Bagna cauda
35min
Zabaione (TM6)
15 Min
Bonèt
2 Std.
Semolino dolce
1h