Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 40 mesi)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 60 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 40.3 g
- Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Pisarei e faśö
35min
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Polenta
1 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 min
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Pizzoccheri
50min