Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 40 mesi)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 60 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 40.3 g
- Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1h 30min
Polenta
1h
Vitello tonnato
25h 30min
Canederli allo speck
2sa 40 dk
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2hod. 10min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 godz.
Gnocchi di polenta
25min
Spatzle agli spinaci
1h
Malfatti bergamaschi
40min