Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 40 mesi)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 60 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 40.3 g
- Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Pisarei e faśö
35 Min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 Std. 40 Min
Gnocchi di polenta
25 Min
Malfatti bergamaschi
40 min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Polenta
1h
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.