Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 100 - 150 g di zucchero, a piacere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di gelatina in fogli, ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 31.1 g
- Yağ
- 44.3 g
Alternatif tarifler
Salsa al cioccolato
20min
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Coulis di frutta
10 min
Meringhe
2 godz.
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4 Std. 30 Min
Bavarese alle nocciole
7hod.
Panna cotta ai mirtilli
6h 30 min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7hod.
Coulis di fragole
20min
Panna cotta al caffè
4 Std. 20 Min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min