Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Passatelli
45 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Malfatti bergamaschi
40min
Coppia ferrarese
1 Std.
Polenta
1 Std.
Pasta all'uovo
1 Std.
Piadina romagnola
15 min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 Std. 30 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Gnocchi di polenta
25 min
Besciamella veloce
15 min