Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preimpasto per pane
-
⅛
g di lievito fresco (2.5 g)
veya ½ cucchiaino di lievito secco - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di sciroppo di malto d'orzo
veya 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 115.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane di frumento e farro
12h
Pane per toast
16 Std.
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Pane rustico
2 Std.