Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preimpasto per pane
-
⅛
g di lievito fresco (2.5 g)
veya ½ cucchiaino di lievito secco - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di sciroppo di malto d'orzo
veya 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 115.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Piadina romagnola
15 Min
Pane di frumento e farro
12u.
Baguette
4 Std.
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane alle olive
2u. 20min
Pane veloce
1hod. 15min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane al latte
2u. 20min
Focaccia con pomodori
40 Min
Pane paesano
3h
Pane bigio in casseruola
2u. 25min
Pane ticinese
1hod. 50min