Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preimpasto per pane
-
⅛
g di lievito fresco (2.5 g)
veya ½ cucchiaino di lievito secco - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di sciroppo di malto d'orzo
veya 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 115.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Focaccia con patate e rosmarino
2hod. 35min
Pane al latte
2h 20min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane rustico
2 Std.
Minestrone
45min
Sfogliata del Canton Uri
Değerlendirme yok
Treccia della domenica in due varianti
2hod. 10min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane veloce
1h 15min