Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 80 g cenoura
- 800 g água
- ½ c. chá de sal
- 500 g postas de bacalhau demolhado
- 200 g natas
- 150 g crème fraîche
- 15 g mostarda de Dijon
- 5 pés de aneto
- 1 pitada de pimenta moída
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1328 kJ / 318 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de alho-francês
40 Min
Sopa de brócolos e rúcula
40 Min
Creme de agrião e rúcula
2h 45min
Sopa de bacalhau e alho-francês
45 Min
Sopa da panela
30 min
Sopa de segurelha
40 Min
Creme de brócolos e couves-de-bruxelas
50 min
Creme de feijão branco e cogumelos
1 godz. 15 min
Creme de alho
1 godz. 10 min
Creme de brócolos e espinafres com ovo escalfado
1 Std.
Sopa de bacalhau e marisco
1 Std.
Creme de abóbora e camarão
55 Min