Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Merengue
- Óleo q.b. p/ borrifar
- 250 g açúcar
- 150 g avelã c/ pele
- 5 claras de ovo
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
Recheio
- 50 g rebuçados de caramelo duros
- 200 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 5 - 10 gotas de sumo de limão
Cobertura
- 100 g chocolate p/ culinária (53% cacau), partido em pedaços pequenos
- 80 g natas c/ 30% de gordura
- 1 c. chá de extrato de baunilha
Montagem
- 50 g chocolate p/ culinária (53% cacau)
- 35 g avelã s/ pele torrada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1822.6 kJ / 435.6 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 39.2 g
- Yağ
- 29.7 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 42.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ganache de chocolate e maracujá para macarons
3 Std. 10 Min
Ganache de iogurte e banana para macarons
Değerlendirme yok
Brigadeiros
1 godz. 30 min
Creme de manteiga
5min
Massa de crepe
1 godz. 15 min
Macarons com creme de lavanda
5h 20min
Mousse de três chocolates
6h 20 min
Bolo com romã e suspiros
3h 25min
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1 godz.
Bolo de maracujá
1 godz. 15 min
Glacê
5min
Bolo de chocolate e framboesa
4 Std. 20 Min