Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 sea scallops, fresh (approx. 18 oz)
- 2 ½ tbsp olive oil, lemon flavored, divided
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - water, to fill a bowl
- ice cubes
- 2 ½ tbsp unsalted butter, divided
- 2 oz white wine
- 3 garlic cloves, cut in halves
- 2 tbsp lemon juice
- 2 pinches lemon zest, grated
- 1 tsp honey
- 3 sprigs fresh thyme, for garnish
- 1 pinch sea salt flakes, for garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portion
- Kalori
- 2380 kJ / 569 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1j
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1j
Sous-vide Artichokes
55 Min
Egg Puffs
25 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Sous-vide Steak
1j 30 menit