Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio, a seconda del gusto personale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 pomodori ciliegino in quarti
- 20 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 400 - 500 g di patate (3-4 patate) a fette (½ cm) o a pezzi (3-4 cm)
- 2 spigole (300 g ognuna), squamate e eviscerate
- 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orata al sale
40min
Insalata di calamari
55min
Triglie con marinata di capperi e olive
1 godz.
Sgombri all'agro
1 godz. 45 min
Dentice agli agrumi
45 min
Turbanti di spigola e arancio
1 godz.
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Moscardini al limone
30min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Calamari alla napoletana
40min
Pesce spada al salmoriglio
5 min