Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio, a seconda del gusto personale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 pomodori ciliegino in quarti
- 20 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 400 - 500 g di patate (3-4 patate) a fette (½ cm) o a pezzi (3-4 cm)
- 2 spigole (300 g ognuna), squamate e eviscerate
- 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1sa
Insalata di calamari
55min
Alici ripiene al Varoma
50 dk
Sgombri all'agro
1hod. 45min
Cernia con salsa mediterranea
40 dk
Pesce spada al salmoriglio
5min
Orata al sale
40 dk
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1sa
Polpetti affogati
45 dk
Dentice agli agrumi
45 dk
Turbanti di spigola e arancio
1sa
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min