Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 rametto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio, a seconda del gusto personale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 pomodori ciliegino in quarti
- 20 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 400 - 500 g di patate (3-4 patate) a fette (½ cm) o a pezzi (3-4 cm)
- 2 spigole (300 g ognuna), squamate e eviscerate
- 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Alici ripiene al Varoma
50 Min
Calamari cipolle e patate
50 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Dentice agli agrumi
45min
Orata al sale
40min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Turbanti di spigola e arancio
1 Std.
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Insalata di calamari
55 Min
Sgombri all'agro
1 godz. 45 min
Baccalá alle olive
25 Min
Insalata di mare
1 Std. 30 Min