Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Linsen
- 1150 g Wasser
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Schinkenspeck, gewürfelt, durchwachsen
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Porree, in Ringen
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 30 g Essig
- 2 - 4 Brühwürstchen (ca. 200 g, 2 dicke oder 4 dünne Brühwürstchen), in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1806 kJ / 432 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 14.5 g
Alternatif tarifler
Reibekuchen
45min
Steckrüben-Eintopf
45min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Möhreneintopf
30min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1 godz. 10 min
Hühnerfrikassee
1sa 20 dk
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 godz. 10 min
Erbsensuppe mit Würstchen
1 godz. 45 min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1 godz. 10 min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min