Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Aprikosen, entsteint, geviertelt
- 1 TL Zitronensaft
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 621 kJ / 2602 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 144 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Johannisbeergelee
25 Min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
25 Min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 Min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 godz. 40 min
Mirabellen-Konfitüre
20min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 Min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 Min
Beeren-Mix-Konfitüre
1 godz.
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 Min
Mandarinen-Gelee
30 Min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min