Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Aprikosen, entsteint, geviertelt
- 1 TL Zitronensaft
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 621 kJ / 2602 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 144 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Beeren-Mix-Konfitüre
1h
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 godz. 40 min
Orangenkonfitüre
45min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30min
Kirschkonfitüre
25min