Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g Quitten, geschält, entkernt, in Stücken
- 250 g Himbeeren, TK
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Wasser
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2106 kJ / 503 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 113 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 11.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnen-Feigen-Konfitüre
25min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Johannisbeergelee
25min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40 min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30min
Weintrauben-Konfitüre
30min
Kirschkonfitüre
25min