Birnen-Feigen-Konfitüre

Birnen-Feigen-Konfitüre

4.8 404 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 Schraubgläser

Malzemeler

  • Birnen weich, geschält, in Stücken (2 cm)
    800 g
  • Feigen in Stücken (2 cm)
    200 g
  • Gelierzucker 2:1
    500 g
  • Vanilleschote Mark ausgekratzt
    ½
  • Zimt
    ¼ TL
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Schraubglas

Protein 2 g
Kalori 2729 kJ / 645 kcal
Yağ 1 g
Lif 6.7 g
Karbonhidrat 154 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...