Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Knollensellerie, in Stücken
- 35 g Butter, in Stücken
- 600 g Wasser
- 200 g Sahne
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 150 g Staudensellerie, Blätter und Stiele, in Streifen
- Sesamöl, geröstet, zum Beträufeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erbsencremesuppe
30 min
Gelbe Paprikacremesuppe
25 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 min
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45 min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 min
Zweierlei Erbsensuppe
50 min