Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g Weizenmehl, universal
- 125 g Weichweizengrieß
- 250 g Schlagobers
- 4 Nelken
- ½ Zimtstange
- 25 g Zucker
- 10 g Vanillezucker
- ½ TL Salz
- Rosinen, zum Servieren
- Staubzucker, zum Servieren
- Zimt, gemahlen, zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1423 kJ / 340 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rumschnitten
50 min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 λεπτ.
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Grießkoch mit Orangenfilets
20 λεπτ.
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1ωρ. 40 λεπτ.
Germknödel
1hod.
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1hod.
Lungauer Rahmkoch
4hod. 50min
Steirerkrapfen mit Bohnen-Sauerkraut
1hod.
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2hod.
Staubzucker
5min
Polsterzipfl
2 Std. 10 Min