Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Zucker
- 1 EL Zimt, gemahlen
- 420 g Weizenmehl, glatt
- 210 g Butter, kalt, in Stücken
- 3 Eidotter, kalt
- 50 g Milch, kalt
- 50 g Weißwein, kalt
- 1 Prise Salz
- 1 l Frittieröl
- Schlagobers zum Servieren (isteğe bağlı)
- Ribiselmarmelade zum Servieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 701 kJ / 168 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Faschingskrapfen
2h 45min
Kirschenstrudel
1hod. 45min
Sonntags-Striezel
2h 15 min
Punschkrapferl
1 Std. 5 Min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Kokoskuppeln
2h 50min
Bambas mit Puddingcreme
2h 20min
Schnelle Biskuitroulade
30 min
Burgenländerkipferl
1h 25min
Kardinalschnitten
3hod.
Malakofftorte
10 godz. 20 min
Mini-Schaumrollen
1h 40min