Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Zucker
- 1 EL Zimt, gemahlen
- 420 g Weizenmehl, glatt
- 210 g Butter, kalt, in Stücken
- 3 Eidotter, kalt
- 50 g Milch, kalt
- 50 g Weißwein, kalt
- 1 Prise Salz
- 1 l Frittieröl
- Schlagobers zum Servieren (isteğe bağlı)
- Ribiselmarmelade zum Servieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 701 kJ / 168 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grammelstrudel
1 Std. 45 Min
Ribiselgelee
55 Min
Kardinalschnitten
3h
Burgenländerkipferl
1 Std. 25 Min
Punschkrapferl
1h 5min
Sonntags-Striezel
2 godz. 15 min
Eisenbahner von Dr. Oetker
1hod. 30min
Schnelle Biskuitroulade
30min
Mini-Schaumrollen
1 Std. 40 Min
Nusszwieback
7h 50min
Polsterzipfl
2hod. 10min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min