Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 70 g de pimiento verde
- 100 g de cebolla roja
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 600 g de patatas peladas y en trozos (4 cm)
- 400 g de caldo de pescado
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de pulpo cocido en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas) picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 903 kJ / 216 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 17.4 g
- Yağ
- 9.4 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Guiso "mar y tierra"
50min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45 Min
Guiso de pulpo
45 Min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 Std. 30 Min
Fabes con pulpo
45 Min
Fabes con almejas
30min
Fideuá de pulpo estofado
1小时
Marmitako
40min
Guiso marinero
1h 20min
Arroz con pulpo
45 Min