Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de cebolla en aros
- 1 diente de ajo en láminas
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de vino blanco
- 1 - 2 rodajas de bonito fresco salpimentado (aprox. 800 g)
- 250 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Karbonhidrat
- 8.4 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Marmitako para dos
30 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Bonito a la riojana
50 menit
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1j
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bonito en escabeche
24h 25min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Marmitako
40 min