Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de cebolla en aros
- 1 diente de ajo en láminas
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de vino blanco
- 1 - 2 rodajas de bonito fresco salpimentado (aprox. 800 g)
- 250 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Karbonhidrat
- 8.4 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Dorada a la veneciana
55min
Marmitako
40min
Bonito a la riojana
50min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Gallo con salsa de pimientos
30min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Calamares a la americana
50min