Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g Dill, abgezupft
- 50 g Graupen, mittel (z. B. von Brüggen)
- 1 Zwiebel (ca. 50 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Möhren, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 20 g Öl
- 500 g Wasser
- ¾ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 120 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 9.5 g
Alternatif tarifler
Eintopf von Wintergemüsen
50min
Dänische Erbsensuppe
1h
Bunte Bohnensuppe
50min
Graupensuppe
1h
Bohneneintopf
40min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Linsen-Tomaten-Suppe
30min
Grünkern-Gemüse-Eintopf
1 Std. 10 Min
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1h
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min