Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g Grünkohl, grobe Rispen entfernt, Blätter grob zerzupft
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- ½ rote Chilischote, frisch, entkernt
- 20 g Öl
- 2 Möhren, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 100 g Perlgraupen, fein
- 200 g Chorizo, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 1300 g Wasser
-
3
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 3 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10min
Spitzkohl-Kartoffel-Gemüse
40min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50min
Graupen-Gemüse-Eintopf mit weißen Bohnen
35min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Wirsingsuppe
35min
Eintopf von Wintergemüsen
50min
Graupensuppe
1h
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40min