Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung

Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung

4.7 443 değerlendirme
Hazırlık 1sa
Toplam 1sa 15 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Roggenmehl Type 1150
    125 g
  • Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bestäuben
    125 g
  • Kurkuma
    ¼ TL
  • Ei
    1
  • Wasser
    70 g
  • Öl
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Schalotte
    1
  • Butter
    70 g
  • Spinat, gehackt, TK aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
    200 g
  • Ricotta
    80 g
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    2 Prisen

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 18 g
Kalori 2192 kJ / 524 kcal
Yağ 29 g
Lif 4.8 g
Karbonhidrat 45 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...