Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 610 - 710 g Butterschmalz, in Stücken
- 250 g Milch
- 1 ¼ TL Salz
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 375 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 125 g Roggenmehl Type 960
- 150 g Wurzelgemüse, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 50 - 70 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Senf, scharf
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Rindfleisch, gekocht, in Stücken
- 150 g Geselchtes, in Stücken
- 1 Eiklar, mit 1 EL Wasser verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3277 kJ / 783 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 31 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Frittaten
30 min
Gebackene Speckknödel
50 min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40 min
Gebackene Leberknödel
2hod.
Hasenöhrl
1 godz.
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1hod. 20min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2 Std. 40 Min
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min