Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 610 - 710 g Butterschmalz, in Stücken
- 250 g Milch
- 1 ¼ TL Salz
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 375 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 125 g Roggenmehl Type 960
- 150 g Wurzelgemüse, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 50 - 70 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Senf, scharf
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Rindfleisch, gekocht, in Stücken
- 150 g Geselchtes, in Stücken
- 1 Eiklar, mit 1 EL Wasser verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3277 kJ / 783 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 50 g
- Doymuş Yağ
- 31 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Linzerkipferl
1h 50min
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2 godz.
Semmelknödel
50min
Frittaten
30min
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Fleischstrudel für Suppe
40min
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Malakofftorte
10 godz. 20 min
Mini-Schaumrollen
1 godz. 40 min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min