Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 150 g água fria
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 360 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
10
g malte em pó p/ panificação
veya 10 g mel - 10 g manteiga s/ sal
- 2 c. chá de sal
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 863 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coroa de espelta
4sa
Carcaças de espelta
23h 40 min
Massa-mãe de centeio
120hod. 20min
Pão de água com massa-mãe
21hod.
Pãezinhos de muesli
15h 30min
Vianinhas
14h
Bijoux de trigo e centeio
15h 20 min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Baguetes
15h
Pão pardo torcido
16小时
Pão Venezia
17h 10 min
Massa-mãe em pó
24h