Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa fervida
- 100 g centeio em grão
- 350 g água
- 30 g sementes de linhaça
- 50 g flocos de aveia
- 50 g amendoim torrado em óleo ou seco s/ sal
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 220 g água fria, mais q.b. p/ vapor e p/ borrifar
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g manteiga s/ sal fria
- 2 c. chá de sal
- Sementes de girassol q.b. p/ envolver
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 933 kJ / 223 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coroa de espelta
4 Std.
Pão de água com massa-mãe
21h
Bijoux de trigo e centeio
15 godz. 20 min
Baguetes
15 godz.
Pão de iogurte
14h 50min
Pães de raiz recheados
Değerlendirme yok
Pão Venezia
17h 10 min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pães de cenoura e cereais
15 godz.
Massa-mãe em pó
24h
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18h
Pão branco
15 godz.